طرح‌های ترام دار در چاپ روتاری اشتورک

با شابلون‌های پنتا 125، نوا 135 ای دی و نوا 165 ای دی بالاتر از حد متوسط قرار بگیرید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چالش‌های چاپ سایه روشن

چالش برانگیزترین عامل در این نوع چاپ، دستیابی به یکنواختی کامل در سطح میکرو برای هر سایه رنگی در طرح است. هرگونه انحراف در حین چاپ، مانند چین و چروک روی شابلون و یا ناحیه‌های باز غیر‌همسان در حفره‌های شابلون، منجر به ناهماهنگی پخش خمیر چاپ بر سطح پارچه می‌شود. این امر در نهایت باعث ناهمواری طرح‌ها در پارچه‌ چاپ شده می‌شود.

همچنین ساختار الیاف پارچه و نفوذ خمیر چاپ تاثیر زیادی بر قوام رنگ سایه روشن دارد. برای پوشش سطح پارچه به اندازه کافی با خمیر چاپ، به شابلونی با فضای باز مناسب نیاز داریم. فضای باز کم، منجر به پوشش ضعیف سطح پارچه و از طرفی هم فضای باز زیاد منجر به ایجاد لکه در پارچه می‌شود. شابلون باید بدون چروک باشد تا بتوان از یکنواختی خمیر چاپ برای طرح مسطح اطمینان پیدا کرد.

با استفاده از شابلون نوا ۱۳۵ ای دی اشتورک، می‌توان بر چالش‌های فوق الذکر در چاپ طرح‌های ترام‌دار چیره شد.

 

انتخاب بهتر بودن

شابلون مش ۱۲۵ بیشترین استفاده را در بازار چاپ پارچه دارد. اما برای چاپ طرح‌های ترام‌دار یا زمینه با کیفیت، عوامل دیگری به جز تعداد مش وجود دارد. ضخامت دیواره‌ها و اشکال مختلف حفره‌های شابلون به منظور دستیابی به فضای باز مناسب، قطعا منجر به بهبود کیفیت چاپ شما می‌شود.

در مقایسه با شابلون پنتا ۱۲۵، شابلون نوا ۱۳۵ ای دی شرکت اشتورک کیفیتی بهتر در طرح‌‌های زمینه را تنها با یک ارتقاء ساده(تغییر شکل حفره‌ها) ارایه می‌دهد. انتخابی بهتر نسبت به دو شابلون فوق، شابلون نوا ۱۳۵ ای دی این شرکت است که به دلیل داشتن فضای باز بیشتر، یکنواختی خمیر چاپ برای زمینه را به حداکثر می‌رساند.

 

فناوری نوآورانه شابلون

اولین نوع شابلون ساخت اشتورک، نوع استاندارد بود که در زمان خود بهترین و تنها انتخاب در چاپ روتاری بود. سپس شابلون پنتا با فضای باز بیشتر، بدون کاهش فشار تیغه نسبت به شابلون‌های استاندارد طراحی شد. گردتر بودن شکل سد حفره‌ها نسبت به شابلون استاندارد، خود به یک رفرنس برای شابلون‌ها در سطح بازار تبدیل شده است.

و امروزه، تکنولوژی نوا، فضای باز شابلون‌ها را با معرفی سد مخروطی شکل مش شابلون به مرحله‌ جدیدی وارد کرده است.  مخروطی بودن شکل سدها،  منجر به کاهش فشار تیغه‌‌چاپ و یکنواختی جریان عبور خمیر چاپ از شابلون می‌شود.

شکل زیر، تفاوت ساختاری دو شابلون پنتا و نوا شرکت اشتورک را نمایش میدهد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مشخصات فنی

 

 

 

 

 

 

 

 

نکته مهم:

اطلاعات این مقاله تنها در مورد شابلون‌های تولید شرکت اشتورک است و محصولات متفرقه موجود در بازار با اسامی مشابه و تعداد مش مشابه، الزاما این خصوصیات را ندارند.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در زمینه شابلون با این دفتر تماس بگیرید.

مانا شگرد پایا

نمایندگی شرکت اشتورک SPGPrints در ایران

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.